Op vakantie naar Zeeland

Beschikbaar sinds 2 oktober 2019

E-mail adverteerder

2 oktober 2019.
Het is buiten guur en winderig. Af en toe valt er een flinke regenbui. Het is herfst . . . Nu niet bepaald de tijd om aan vakantie te denken, horen we je al zeggen.
Maar toch is het bestuur van Stichting Goedegebuuren al weer druk bezig met de voorbereidingen voor jouw vakantie volgend jaar in Zeeland.
Verschillende trouwe gasten hebben nu al aangegeven wanneer zij komend jaar weer gebruik willen gaan maken van onze 6-persoons vakantiebungalow in Oostkapelle.

Van 1 oktober en 30 november worden alle ‘voorboekingen’ voor 2020 verzameld en gekeken of er mensen zijn die in dezelfde week/weken willen gaan. Dan wordt er geloot . . . het is dus handig wanneer je wat meerdere voorkeuren aangeeft. Je krijgt dan tussen 1 en 15 december in ieder geval een e-mail waarin staat welke week / weken gereserveerd is / zijn. Hierop moet je dan wel vóór 30 december reageren, want dan wordt de factuur / bevestiging verstuurd en is de boeking definitief.

Wil trouwens nu nog even lekker uitwaaien op het strand en genieten van de soms ruige zee?
Dat kan, want er zijn nog enkele weken beschikbaar voor slechts € 150,00, excl. bedlinnen (verplicht), eindschoonmaak, borg en toeristenbelasting. Kijk even bij ‘verhuur’ en ‘vrije weken’ op de website (zie onder).

Uitstapjes zijn er genoeg te maken en je hoeft er niet ver voor te rijden. Zo liggen Domburg en Veere dichtbij. Maar ook Middelburg en Vlissingen zijn in korte tijd te bereiken.
Lekker een visje eten of heerlijk shoppen is voor velen een mooie bezigheid tijdens het verblijf.

Wil je meer informatie? Ga dan naar onze website: www.stichting-goedegebuuren.nl Hier vind je tevens een boekingsformulier waarop je je voorkeursweken kunt invullen.

E-mail adverteerder

Algemeen

  • Type advertentie:  Aangeboden
  • Datum:  2 oktober 2019
  • Naam:  Stichting Goedegebuuren

Tags