In het najaar naar Zeeland

Beschikbaar sinds 4 juli 2017

E-mail adverteerder

Onze 6 pers. vakantiebungalow in Oostkapelle is dit najaar nog te huur van 06/10 tot 05/01/’18 vanaf €130 per week, excl. bedlinnen (€ 8,50 p.p.), eindschoonmaak (€ 69) en borg. De toeristenbelasting bedraagt € 1,25 p.p.p.n.
Tijdens de herfstvakantie (13/10 – 27/10) en van 22/12 – 05-01-’18 wordt alleen per week verhuurd. Alle andere data ook per midweek of weekend voor 60% van de weekhuur, excl. bedlinnen etc. (zie hierboven)
De goed onderhouden vakantiebungalow is zeer geschikt voor iemand in het gezelschap met een lichamelijke beperking. Zo zijn er één hoog/laagbed, trippelstoel, elektr. tillift, opsta-/relaxfauteuil en een aangepaste badkamer.
Daar vindt u o.a. een verrijdbare douche-/toiletstoel, een douchezitje en een aanpast toilet. U verblijft op het kleine vakantiepark Bos en Duin direct achter de duinen en dus heel dicht bij strand en zee. De Walcherse stranden gelden tot de meest schone van ons land. Daarbij kunt u rekenen op de meeste zonuren die in ons land gebruikelijk zijn. De bungalow is in de afgelopen drie jaar op verscheidene punten gemoderniseerd: zithoek, keuken, badkamer en 2e toilet (boven). Het grote voordeel is ook dat u gebruik kan maken van alle voorzieningen op het nabij gelegen park Hof Domburg (ca. 5,5 km/12 min) met o.a. een subtropisch waterparadijs. Daar heeft u gratis toegang. Bent u nieuwsgierig geworden? Surf dan naar stichting-goedegebuuren.nl Daar vindt u meer informatie o.a. alle huurprijzen, bijkomende kosten en verschillende foto's. Boek nu voor een (h)eerlijke najaarsvakantie aan zee.
Bezoek zeker onze stand tijdens het Spierziektecongres op 16 september.

E-mail adverteerder

Algemeen

  • Type advertentie:  Aangeboden
  • Datum:  4 juli 2017
  • Naam:  Stichting Goedegebuuren

Tags