In de mei-vakantie NAAR ZEELAND

Beschikbaar sinds 15 april 2017

E-mail adverteerder

Onze 6 pers. vakantiebungalow in Oostkapelle is dit voorjaar nog te huur van 28/4 tot 5/5 voor €432 per week, excl. bedlinnen, eindschoonmaak en borg.
Vanaf 29/9 zijn de resterende weken nog te huur.
De goed onderhouden vakantiebungalow is zeer geschikt voor iemand in het gezelschap met een lichamelijke beperking. Zo zijn er één hoog/laagbed, trippelstoel,elektr. tillift, opsta-/relaxfauteuil en een aangepaste badkamer.
Daar vindt u o.a. een verrijdbare douche-/toiletstoel, een douchezitje en een aanpast toilet. U verblijft op een klein vakantiepark direct achter de duinen en dus heel dicht bij strand en zee. De Walcherse stranden gelden tot de meest schone van ons land. Daarbij kunt u rekenen op de meeste zonuren die in ons land gebruikelijk zijn. De bungalow is in de afgelopen drie jaar op verscheidene punten gemoderniseerd: zithoek, keuken, badkamer en 2e toilet (boven). Het grote voordeel is ook dat u gebruik kan maken van alle voorzieningen op het nabij gelegen park Hof Domburg (ca. 5,5 km/12 min) met o.a. een subtropisch waterparadijs. Wilt u liever in oktober (herfstvak.) of later dan kan dat ook. Bent u nieuwsgierig geworden? Surf dan naar stichting-goedegebuuren.nl Hier kunt u meer informatie vinden o.a. alle huurprijzen, bijkomende kosten en verschillende foto's bekijken maar ook inschrijven/boeken voor een (h)eerlijke vakantie aan zee.

E-mail adverteerder

Algemeen

  • Type advertentie:  Aangeboden
  • Datum:  15 april 2017
  • Naam:  Stichting Goedegebuuren

Tags