Rolstoel aangepaste toercaravan caravan te huur.

Beschikbaar sinds 30 juli 2020

E-mail adverteerder

Geweldig mooie rolstoel aangepaste caravan te huur.

De caravan is voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor mensen welke afhankelijk zijn van een rolstoel of rollator.

De caravan is vanuit de fabriek aangepast, men praat hier echt over kamperen met pure luxe..!!
Zo is de caravan voorzien van een verhoogd bed en een extra brede deur. De keuken is zo aangepast dat men met de rolstoel onder de keuken kan en zo lekker zelf kan koken in de caravan.
Een boiler voor warm water in de keuken en wasruimte.

Dit is ook in het toilet / was gedeelte van de caravan zo gemaakt. Het toilet is verhoogd en voorzien van een armbeugel welke men ook kan opklappen.

De caravan is voorzien van de nieuwste voortent, geen gezeur met stokken echter met luchtslangen welke zichzelf opblazen.

Ook is de caravan voorzien van een volautomatische mover.
Kamperen met pure luxe voor de mindervalide mensen..!!
Bij ons het mogelijk..!!

Ik zit zelf in een rolstoel ten gevolge van een dwarslaesie. Ik kan u dus van de hoed en de rand informeren.
Ik ga zelf ook nog steeds kamperen met de caravan. Maar nu wil ik kamperen voor iedereen met een mobiele beperking mogelijk maken

De caravan is te huur voor € 87,50 per dag of voor € 600,-- per week.
De caravan heeft een beladen gewicht van maximaal 1700 kg. Deze caravan is dus niet met een "middenklasser" gezinsauto te trekken. Er moet dus echt wel de zwaardere auto voor.

Borgsom van € 350,--.

De caravan kan in een omtrek van 100 km ook worden gebracht. Echter zal er dan € 0,30 per km in rekening worden gebracht (dit is brengen 2 X de afstand en ophalen 2 X de afstand) en als de caravan door ons moet worden opgebouwd worden er € 20,-- per uur per persoon in rekening gebracht. Opbouwen en afbreken gebeurt altijd door minimaal 2 personen en duurt ongeveer 2 uren.

E-mail adverteerder

Algemeen

  • Type advertentie:  Aangeboden
  • Datum:  30 juli 2020
  • Naam:  Peter Wackers

Tags