NOG TE HUUR IN ZEELAND . . .

Beschikbaar sinds 4 juni 2019

E-mail adverteerder

05 JUNI 2019: Stichting Goedegebuuren verhuurt een 6-pers. vakantiebugalow in Oostkapelle (Walcheren). Deze is gelegen in een vriendelijk, kleinschalig vakantiepark direct achter een prachtig duingebied. De afstand naar het strand bedraagt ca. 650 m.
Indeling begane grond: woonkamer/moderne keuken, slaapkamer met hoog/laagbed en inklapbaar bed, grote moderne, aangepaste badkamer met toilet - douche/toilet-stoel - losse toiletverhoger - douchestoeltje - onderrijdbare wastafel.
Indeling verdieping: twee 2 pers. slaapkamers en een apart -extra- toilet.
Terras/omheinde tuin: grote electr.bedienbare zonwering , buitentafel en terrasstoelen.
Berging: ruimte en oplaadpunten voor fietsen, rolstoel e.d.
Op het park vind je verder nog een kleine speeltuin, een tennisbaan en er is speciaal voor onze gasten een P-plaats dichtbij de bungalow.
In het hoogseizoen nog vrij: 26 juli-2 aug en 30 aug-6 sep voor € 520,00 p.w. en in het naseizoen: 20-27 sep voor € 302,00 p.w. en in de periode vanaf 25 okt-20 dec. voor € 150,00 p.w. Alle bedragen excl. toeristenbelasting, bedlinnen (verplicht) en de eindschoonmaak.
Heel bijzonder is het om eens de kerst en/of de jaarwisseling vlak bij zee door te brengen in Zeeland: de 'Kerst'- of 'Oud en Nieuwweek' voor € 345,00 p.w.
Meer informatie / huurprijzen e.d. / vrije weken en boekingsmogelijkheid vind je op onze website: stichting-goedegebuuren.nl

E-mail adverteerder

Algemeen

  • Type advertentie:  Aangeboden
  • Datum:  4 juni 2019
  • Naam:  Stichting Goedegebuuren

Tags